Op zoek naar yogatempel haarlem?

yogatempel haarlem
Roosterwijzigingen De Yoga Tempel Haarlem.
Barbara van Norden. 17 februari: Familieopstellingen. Tijdens de kerstvakantie is er geen tieneryoga. Woensdag 10 januari valt Yvonne in voor Afke Yin-Yang. Woensdag 10 januari valt Barbara in voor Afke Vinyasa. Woensdag 10 januari valt Barbara in voor Afke Yin.
spaar
De Yoga Tempel Haarlem Info Facebook.
We geven Poweryoga, Ashtanga-yoga, Vinyasa-yoga, Yin-yoga en Hatha-yoga, kinderyoga en stress-relief/ontspanningsyoga. En we verzorgen meditatielessen, coaching en opstellingen, pranayama-begeleiding ademhalingstraining, bedrijfsyoga en privélessen in De Yoga Tempel of bij je thuis. Plaatsen Haarlem Sport en recreatie Yogastudio De Yoga Tempel Haarlem Info.
esta
De Yoga Tempel Haarlem Afke Yoga.
boomstamtafel
Lesrooster De Yoga Tempel Haarlem.
Je kunt komen zonder je van tevoren aan te melden, Kom lekker meedoen! De studio is 20 minuten voor aanvang van de les geopend. Bespreek eventuele blessures voor de les door met je docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden.
De Yoga Tempel Haarlem De yogaschool in hartje Haarlem.
Een heerlijke middag waarin je de kunst leert van het ontspannen en daadwerkelijk in het moment te zijn. Te voelen, te accepteren wat er is en zo ook weer los te kunnen laten. Micha geeft een heerlijk lange Yin yoga sessie.
De Yoga Tempel Haarlem Startpagina Facebook.
Buiten is het wat druilerig weer maar binnen heerlijk samen met je klein kind, yoga oefeningen doen in de warme, gezellige zaal van de Yogatempel. Kom je ook zondag 29 oktober vanaf 14.00 uur. Familieyoga: yoga voor groot-ouder en kind. Zon 1400: UTC01 De Yoga Tempel Haarlem Haarlem, North Holland, Netherlands.
Prijzen De Yoga Tempel Haarlem.
Na 3 maanden is het maandelijks opzegbaar door vóór de 15e van de maand een mailtje te sturen naar ons. De lessen van het 1x per week abonnement verlopen niet zolang je abonnement loopt, je kun dus altijd lessen inhalen.
De Yoga Tempel Haarlem Startpagina Facebook.
Buiten is het wat druilerig weer maar binnen heerlijk samen met je klein kind, yoga oefeningen doen in de warme, gezellige zaal van de Yogatempel. Kom je ook zondag 29 oktober vanaf 14.00 uur. Familieyoga: yoga voor groot-ouder en kind. Zo 1400: UTC01 De Yoga Tempel Haarlem Haarlem, North Holland, Netherlands.
Het nieuwe rooster. De Yoga Tempel Haarlem Facebook.
Bekijk meer van De Yoga Tempel Haarlem op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van De Yoga Tempel Haarlem op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies.

Contacteer ons