Resultaten voor yoga tempel

yoga tempel
De Yoga Tempel de yogaschool in hartje Haarlem.
Zaterdag 18 augustus: Yoga" Retreat op Schiermonnikoog." de Yoga Tempel verzorgt een heerlijk yoga-strand-zee retreat op het prachtige Schiermonnikoog. Zaterdag 6 oktober: Yoga Retreat op Tenerife. Na een geslaagd yoga retreat vorig jaar verzorgt de Yoga Tempel weer een gezellig en inspirerend Yoga retreat op Tenerife.
Candida
Class Schedule YogaTemple.
Start met yoga, 3 lessen 25 euro. Kleuter Kind Yoga. Lichaamsgerichte Yoga therapie/Persoonlijke begeleiding. Vakanties en vrijedagen. Volle en nieuwe Maan. Het onderstaande rooster is actueel, door met je muis op je favoriete les te gaan staan, zie je extra informatie.
body en fit kortingscode
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
sigaret
Welkom bij Tempels Yoga Qigong!
Groeps en privélessen Yoga Qigong. Door Yoga en Qigong te beoefenen gaat er een zelfwereld voor je open die lichaam, geest en ziel omvat. Tijdens de beoefening word je je bewust van jezelf. Wat doe ik, wat voelt mijn lijf en moet ik eventueel aanpassen?
De Yogatempel: rustpunt tussen bedrijvigheid en drukte.
De Yogatempel heeft een goede site waar veel informatie op staat! De Yoga Tempel. 2011 DC Haarlem. M: 06 144 63 111. Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem omgeving!

Contacteer ons