Op zoek naar de yoga tempel haarlem?

de yoga tempel haarlem
De Yoga Tempel Haarlem De yogaschool in hartje Haarlem.
Na een geslaagd yoga retreat vorig jaar verzorgt de Yoga Tempel weer een gezellig en inspirerend Yoga retreat op Tenerife. Juli en augustus: Yoga op het strand! Tijdens de zomermaanden Juli en Augustus doen we elke zondagochtend yoga op het strand!
glazen salontafel
Introductieprogramma De Yoga Tempel Haarlem.
De Yoga Tempel biedt een ruime keuze aan yogalessen; elke dag van de week, in verschillende yogastijlen en gegeven door verschillende ervaren docenten. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor een les en je bent vrij in je keuze uit het aanbod van De Yoga Tempel.
eikenhouten boomstamtafel
Micha van der Klis De Yoga Tempel Haarlem.
Micha is een heel enthousiaste, betrokken en inspirerende docent. Yogaleraar, opsteller, coach en de drijvende kracht achter de Yoga Tempel. Kwam na een hectische carrière en veel omzwervingen tijdens een 10-daagse Vipassana stilte-retraite op een keerpunt in zijn leven. Dat was een heel mooie, maar ook confronterende ervaring.
thai massage amsterdam
De Yoga Tempel Haarlem Startpagina Facebook.
Voor meer inlichtingen of aanmelden: info@deyogatempel.nl. 13 Aug 22 Okt De Yoga Tempel Haarlem Haarlem, Nederland. De Yoga Tempel Haarlem heeft een evenement toegevoegd. Tijdens de zomermaanden doen we op zondagochtend bij mooi weer een heerlijke yoga les op het strand!
Lesrooster/ Schedule De Yoga Tempel Haarlem.
Vinyasa Flow yoga. Vinyasa Flow yoga. Vinyasa Flow yoga. Vinyasa Flow yoga English. Vinyasa Basic flow yoga English. Je kunt komen zonder je van tevoren aan te melden, Kom lekker meedoen! De studio is 20 minuten voor aanvang van de les geopend.
Roosterwijzigingen De Yoga Tempel Haarlem.
20 Oktober: Yin Yoga XL. Micha van der Klis. Bianca van der Werf. Barbara van Norden. Het zomerrooster gaat in op 1 juli en eindigt op 1 september. Afke geeft haar lessen weer van woensdag 8 augustus t/m 29 augustus! De tienerles start weer op dinsdag 4 september. Er is geen zwangerschapsyoga van 22 juli t/m 5 augustus.
Zomeractie 2018 De Yoga Tempel Haarlem.
Wij hebben nu een superfijne aanbieding om weer met yoga te beginnen. Deze aanbieding kan eenmalig aangeschaft worden. Het abonnement stopt vanzelf na 3 maanden. Deze aanbieding geldt alleen voor mensen die nog geen abonnement bij de Yoga Tempel hebben.
Prijzen De Yoga Tempel Haarlem.
Je kunt je onbeperkte abonnement alleen een kalendermaand pauzeren. Je kunt óf het Introductieprogramma óf de 2 proeflessen volgen. Beide is niet mogelijk. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Starten met Yoga. Zomerrooster Juli en Augustus. Starten met Yoga.
Strandyoga De Yoga Tempel Haarlem.
Barbara van Norden. Tijdens de zomermaanden Juli en Augustus doen we op zondagochtend bij mooi weer yoga op het strand! Om iets voor 11.00u verzamelen we boven aan de parkeerplaats bij Parnassia en zoeken vervolgens een mooi plekje op het strand.
Yin Yoga De Yoga Tempel Haarlem.
In de Yin yoga les gaat het niet over vorm; de perfecte houding of hoe we eruit zien, maar eerder over het cultiveren van een accepterende innerlijke houding terwijl we ons lichaam lekker laten stretchen en van binnenuit vrijer en opener laten worden.

Contacteer ons