Zoeken naar librije hotel

librije hotel
De Librije in Zwolle, Nederland QL Hotels Restaurants.
Hotel De Librije biedt de mogelijkheid om fietsen te huren. Op zomerse dagen kunt u met de hotelsloepen vanaf het water het historische Zwolle verkennen, met luxe hapjes of een Lady Librije-wijn aan boord. Hotel De Librije ligt pal naast De Spiegel, het Zwolse theater.
Airbnb
Hotel Librije's' in Zwolle Nederland reviews 9.7 Zoover.
Lex, 18-1-2013 Rapporteren. Mooi hotel met luxe kamers, geweldige service, heerlijk ontbijt en een beleving om gewoon een keer lekker te doen. Prima te combineren met de Librije of Librije's' zusje of zoals wij hebben gedaan met de wijn-spice walk Zwolle.
wasdroger
Librije's' Hotel in Zwolle Hotels.com.
Alle hotels in Zwolle weergeven. Alle hotels in Zwolle weergeven. De kleine lettertjes van Librije's' Hotel. Ook bekend als. Librije S Hotel. Librije's' Hotel Zwolle. Een speciaal annuleringsbeleid of toeslag wordt toegepast op groepsboekingen meer dan 8 kamers voor dezelfde accommodatie / verblijfsdatums.
douchedeur
Librije SLAPEN. SLAPEN Librije.
Kus van Thérèse-arrangement. Ontdek ons Kus van Thérèse-arrangement, waarbij u geniet van een diner in Restaurant De Librije, een heerlijke overnachting in Librijes Hotel met ontbijt, valet parking én twee Kussen van Thérèse! Wij ontvangen u graag in Librijes Hotel met een welkomstdrankje en hapje.
Librije's' Hotel Zwolle Nederland via Hotels.nl.
In de sfeervolle ambiance van het met drie Michelinsterren bekroonde restaurant De" Librije" kunt u heerlijk genieten van bijzondere gerechten en bijpassende wijnen. Pure ingrediënten van lokale leveranciers vormen de basis van deze keuken. De Librije is gesitueerd op de binnenplaats van Librije's' Hotel.
Vloggers overnachten zonder geld in suite De Librije Misset Horeca.
Dat chef-kok Jonnie Boer de vloggers zelf een rondleiding geeft door het hotel, hebben ze overigens niet meteen door. Vlogger Igmar Felicia ziet het later als hij Googled op zijn telefoon: Kijk dan die man die ons net rondleidde is gewoon fcking de chef-kok van De Librije.
Librije's' hotel, culinair hotel, zwolle, Nederland Supertrips.nl.
Het culinaire hotel Librijes is gevestigd in een voormalige gevangenis in het historische centrum van Zwolle. Het hotel hoort bij het met drie Michelin-sterren bekroonde restaurant Librije. Voor een romantische overnachting ben je zeker op de goede plek bij Librije's!
De Librije Wikipedia.
In januari 2015 verhuisde De Librije naar de nabijgelegen voormalige vrouwengevangenis Het Spinhuis waar zich ook Librije's' Hotel bevindt. Het echtpaar Boer heeft ook een tweede restaurant, Librije's' Zusje eveneens door de Michelingids onderscheiden, dat begin 2015 verhuisde naar de Waldorf Astoria in Amsterdam.
Librije. Librije.
Voor reserveringen zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag van 09.00 uur tot 17.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Uiteraard kunt u ook per e-mail reserveren: info@librije.com. Deze is pas definitief als u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen. U kunt hier online reserveren voor Restaurant De Librije en Librijes Hotel.
Beleef eten en slapen bij De Librije met drie arrangementen.
Bij De Librije in Zwolle kun je ook goed slapen. Jonnie en Thérèse hebben drie arrangementen samengesteld, die jou de mogelijkheid bieden om eind 2016 en begin 2017 food en travel op een heerlijke manier te combineren: overnachten in Librijes Hotel en diner en/of lunch op driesterrenniveau.

Contacteer ons