Op zoek naar librije hotel?

librije hotel
Librije's' Hotel Auping.
Librijes Hotel heeft 19 kamers, stuk voor stuk met een eigen karakter, zowel wat betreft kleur als inrichting. Restaurant De Librije biedt een lounge, een kook en wijnschool, een winkel en een ruimte voor vergaderingen of besloten gezelschappen. Alle kamers zijn voorzien van de luxe Auping Kiruna boxsprings.
buddha to buddha armband
Librije SLAPEN. SLAPEN Librije.
Ontdek ons Kus van Thérèse-arrangement, waarbij u geniet van een diner in Restaurant De Librije, een heerlijke overnachting in Librijes Hotel met ontbijt, valet parking én twee Kussen van Thérèse! Wij ontvangen u graag in Librijes Hotel met een welkomstdrankje en hapje.
Energetix
De Librijes Hotel 17 foto's' Hotels Spinhuisplein 1, Zwolle, Overijssel Telefoonnummer Yelp.
Ga je eten bij de Librije of diens zusje en heb je geen zin om terug te rijden? Librije's' hotel is dan zeker een aanrader. De kamers hebben allemaal een naam en zien er fantastisch uit. Bedden, matrassen van Auping en in alle standen instelbaar.
goochelaar
Hotel Librije's' in Zwolle Nederland Reviewcijfer: 9.9 Zoover.
Nuttige review 0. Mooi hotel met luxe kamers, geweldige service, heerlijk ontbijt en een beleving om gewoon een keer lekker te doen. Prima te combineren met de Librije of Librije's' zusje of zoals wij hebben gedaan met de wijn-spice walk Zwolle.
teamtraining
De Librije Slapen Verrukkelijk Vechtdal.
Librijes Hotel biedt haar gasten wat Jonnie en Thérèse zelf de ultieme hotelbeleving noemen. Inclusief butlerservice, een Mercedes S-klasse als eigen taxi voor de deur en gastvrijheid op hoog niveau. Tip: Eten, drinken, slapen. Ontdek opnieuw ons Eten, drinken, slapen arrangement, waarbij u geniet van een zevengangenmenu met wijnarrangement, tafelwater en koffie-/ theeservies in Restaurant De Librije.
Waarom De Librije het beste restaurant van Nederland is NRC.
Joël Broekaert raakt in vervoering bij De Librije. Het restaurant krijgt een 10. 23 juni 2017. Ik ga hier niet bij ieder gerecht zeggen dat het uitmuntend gekookt was en de balans heel mooi. Daar kunt u blind op vertrouwen.
Librije Restaurant Hotel Zwolle Sterren, Zwolle DagjeWeg.NL.
Jonnie en Thérèse zijn gek op regionale producten. Samen met één van hun lekkere wijnen wordt een diner bij De Librije hemels! Een bezoek aan De Librije is te combineren met een overnachting in Librije's' Hotel, dat is gevestigd in een monumentaal pand.
De Librije Wikipedia.
Op 25 mei 2008 werd in Het Spinhuis, een monumentaal pand en tevens de voormalige vrouwengevangenis van Zwolle, Librijes Hotel geopend. Dit hotel biedt ook onderdak aan de kook en wijnschool Librijes Atelier en het restaurant Librijes Zusje. Op 20 januari 2015 verhuisde het restaurant De Librije naar de binnentuin van Librijes Hotel.
Sidney Schutte, restaurant Librijes Zusje, Waldorf Astoria Recepten van Topchefs.
Sidney Schutte behoeft eigenlijk geen enkele introductie. Deze topkok was 12 jaar de chef van restaurant De Librije in Zwolle. Daarna was Sidney de rechterhand van de beroemde Nederlandse Michelin chef, Richard Ekkebus, in restaurant Amber van The Landmark Manderin Oriental Hotel in Hongkong.
Librije Restaurant De Librije. Restaurant De Librije Librije.
Voor reserveringen zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag van 09.00 uur tot 17.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Uiteraard kunt u ook per e-mail reserveren: info@librije.com. Deze is pas definitief als u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen. U kunt hier online reserveren voor Restaurant De Librije en Librijes Hotel.

Contacteer ons